home helderheid Contact
Gevaarlijke stoffen
Olie & benzine afscheider
Restafval
Papier en karton
Catridges & Toners
Kwaliteit Arbo MilieuWaste Support biedt u de mogelijkheid om uw (vertrouwelijk) papier/karton afval op afroep of op route in te laten zamelen.
 

Papier/karton

Papier en karton worden al tijden separaat van de andere afvalstoffen opgehaald. En niet voor niets. Papier en karton leent zich, mits separaat ingezameld, uitstekend voor recycling. Bovendien bespaart u door aparte inzameling behoorlijk op uw afvalkosten. Waste Support biedt u de mogelijkheid om uw papier/karton afval op afroep of op route in te laten zamelen. Uiteraard kunt u kosteloos switchen tussen beide opties als u bijvoorbeeld door seizoensinvloeden niet een vaste hoeveelheid afval heeft. U betaalt een bedrag per lediging en een bedrag voor de huur van de betreffende containers.

Soorten en maten
Containers zijn er in alle soorten en maten. De kleinste container die wij u kunnen leveren is een 140 liter container. De grootste container heeft een inhoud van 5000 liter. Hieronder een lijst met mogelijke inhoudsmaten:
240 liter
500 liter
1000 liter
1600 liter
2500 liter
5000 liter

Vertrouwelijk papier
Sommige documenten dienen vertrouwelijk te worden vernietigd. Dat kan gelden voor een jaarlijkse archiefopruiming, maar ook voor een vaste stroom papieren die in uw onderneming vrijkomt. Waste Support heeft in beide gevallen een goede oplossing. Middels gesloten containers wordt het vertrouwelijk papier bij u opgehaald en afgevoerd naar een gerenommeerde verwerkingslocatie. U ontvangt uiteraard een bewijs van vernietiging.