home helderheid Contact
Gevaarlijke stoffen
Olie & benzine afscheider
Restafval
Papier en karton
Catridges & Toners
Kwaliteit Arbo MilieuVan advies en bemiddeling tot complete certificatie, bij Waste Support bent u aan het juiste adres.
 

Kwaliteit, Arbo en Milieu

Certificeringen, preventiemedewerker, arbodeskundige, veiligheidskundige. Allemaal kreten van de laatste tijd en voor veel ondernemers roepen ze meer vragen op dan antwoorden. Waste Support beschikt over een hogere veiligheidskundige voor wie deze kreten meer dan gesneden koek zijn. Hierdoor zijn wij in staat kleine tot middelgrote ondernemingen van dienst te zijn op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu.

Tegen zeer geringe kosten maken wij voor u een bedrijfsscan waarbij de totale kosten in beeld brengen van bijvoorbeeld een certificering voor kwaliteit (ISO 9001), Arbo (VCA) of milieu (ISO14001). Hierdoor kunt u van tevoren bepalen of certificering iets voor u is of niet. Ook wanneer het aankomt op arbo- en veiligheidszaken bent u bij Waste Support aan het juiste adres. Voor vragen omtrent kwaliteit, arbo en milieu kunt u uiteraard telefonisch bij ons terecht. Wij staan u graag te woord.